Om Os


Paarupholm blev købt af Ruben og Vibeke Frank Madsen i januar 1973, hvor de startede ud med at havde deres egne heste og deres 3 børns heste opstaldet. Først i 1979 lavede deres ældste søn Karsten Frank Madsen gården om til en rideskole. Efter han var blevet uddannet som berider.


I 1988 Kom Lisbeth Frank Madsen til rideskolen for at få sin hest opstaldet. Karsten styrede selv al undervisningen ind til i 1989, da Lisbeth Frank Madsen blev ansat som ridelærer på Paarupholm. I 1993 blev Karsten og Lisbeth gift. De fik efterfølgende 2 børn, deres søn Frederik arbejder til dagligt som professional springrytter i Tyskland. Deres datter Cecilia står for aktiviteterne på rideskolen

Paarupholm Rideskole er et hyggeligt lille sted, hvor vi er mere en familie end noget andet. Vi hygger hver dag alle sammen og vi holder arrangementer, som får vores elever til at lære hinanden bedre at kende og give dem venner for livet.
Som sagt er vi ligesom en familie, vi ser fodbold i rytterstuen, vi har fælles spisning hver onsdag efter springning og hvis du kommer til at være her lidt for sent en af de andre dage, så er der altid plads rundt om bordet ved familien Frank Madsen, så du kan få en bid med. 


  

 

 "Karsten og Lisbeth er nogle dejlige og søde mennesker som jeg absolut ikke vil undvære i min hverdag og i mit liv. De er min familien og det er Cille og Frederik også" - Tanja "Jeg red hos jer fra jeg var 5-6 år indtil 16-17 års alderen, +- det løse. Og Nøj hvor var jeg glad for det :-) fik lov og prøve og lære en masse ting, jeg aldrig havde fået mulighed for andre steder, hvis ikke jeg havde haft egen hest. Karsten og Lisbeth passede mig og tog mig med på ferie :-) De var der alle dage, og var der noget, kunne man altid komme til dem. Det var et sted der fyldte en stor del i min hverdag og menneskerne der dengang var på stedet, var mennesker der kunne rumme alle. Alle kunne have en dårlig dag, men det var der plads til . Havde jeg tiden ville jeg nok stadig være medlem på pårup :-) tak for mange gode år! Tak til Karsten, Lisbeth, Frederik og Cille for at i altid har været der som en ekstra familie ♥ og tak til alle de vidunderlige heste og andre personer som gjore stedet til et specielt dejligt sted at være :-) vi ses snart !" - Ditte